Hirdetés

Négy hátlapi kamerával hódít a Samsung Galaxy A9 (2018)



|

Itt a Samsung első okostelefonja, amelynek a hátlapjára négy különböző kamera került. 599 euróba kerül majd, és már novemberben vihető lesz.

Hirdetés

Minden szivárgás igaz volt, menetrend szerint mutatkozott be a Samsung első olyan okostelefonja, amelynek a hátlapjára már négy kamera került. A Samsung Galaxy A9 (2018) novemberben már vihető lesz.

Hirdetés

Az 599 euróba kerülő okostelefon hátlapjára az elsődleges kamera mellett egy telefotós lencse, egy széles látószögű és egy mélységérzékelős kamera került. Bár ez a konfiguráció szokatlan, maga a készülék igazából csak a felső középkategóriába tartozik. 

A 6,3 hüvelykes, 2220 x 1080-as kijelzőbe nem lóg szenzorsáv. Alatta 128 GB tárhely, 6/8 GB RAM és egy nyolcmagos-processzor található, elvileg a Snapdragon 660 vagy az annak megfelelő Exynos alternatíva. 

A készülék microSD-vel is bővíthető 512 GB-ig. Az akku 3800 mAh-s, van 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C, jackcsatlakozó és ujjlenyomat-olvasó. A vezeték nélküli töltésről és a vízállóságról nem esett szó a bemutatón. 

Maga a kamerarendszer egy 24 megapixeles, f/1.7-es rekeszértékű szenzorra alapoz. Ezt egészíti ki egy 10 megapixeles, 2x-es zoomot ígérő telefotós lencse, f/2.4 rekeszértékkel. A 8 megapixeles széles látószögű kamera 120 fokos látómezővel rendelkezik, f/2.4 rekeszértékkel dolgozik. Az 5 megapixeles mélységérzékelős szenzor pedig f/2.2 rekeszértékkel rendelkezik. Az előlapra egy 24 megapixeles, f/2.0-s egység került. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.