Hirdetés

Négy hátsó kamera kerül a Lenovo következő okostelefonjára



|

A Lenovo elnöke által közzétett legutóbbi kedvcsináló legalábbis erről árulkodik. A részletekről nem beszélt Chang Cheng.

Hirdetés

A tripla kamerás őrületet a Huawei indította el az okostelefonok piacán, és folytatja is a Mate 20 Próval hamarosan. Szintén tripla hátlapi kamerával jön az LG V40 ThinQ, és elvileg ugyanennyi lesz a Galaxy S10 hátulján is. Vannak persze olyan gyártók, amelyek készen állnak erre rálicitálni. 

Hirdetés

A Huaweihez hasonlóan négyzetes kameraszigetben gondolkozik a Lenovo is. Chang Cheng, a gyártó elnöke a Weibón tett közzé egy kedvcsinálót, ami arra utal, hogy hamarosan jön a Lenovo első okostelefonja, amelynek a hátlapján négy kamera van. 

A dupla hátlapi kamera manapság megszokott extra, a második lencse általában telefotós vagy széles látószögű, esetleg a mélységélesség állításában segít vagy a fény begyűjtésében este. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a Lenovo mihez kezdene négy hátlapi kamerával, részletek egyelőre nincsenek. A Lenovón mindenesetre túltesz majd a Nokia, amely a hírek szerint öt kamerát tesz a következő zászlóshajójának a hátlapjára. A Light pedig olyan technológiát fejleszt, aminek hála kilenc szenzor is elfér majd a mobilok hátulján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.