Hirdetés

Négy hátsó kamerával támadhat a Huawei P30 Pro



|

Vízcsepp alakú bevágást kaphat a P30 és a P30 Pro, az előbbi hátlapjára három, az utóbbi hátlapjára négy kamera kerülhet.

Hirdetés

A Huawei az utóbbi időben igyekszik azonnal és a lehető legnagyobb mértékben meglovagolni a piaci trendeket. Éppen ezért a gyártótól nem szokatlan, hogy az iPhone-okat idéző szenzorsávokat és arcfelismerőt kapunk, hogy a hátlapon tripla kamerát találunk, esetleg az elsők között kapunk ujjlenyomat-olvasót a képernyőbe építve. 

Hirdetés

A kínai cég nem változtat a stratégiáján, és ezt a Huawei P30, valamint a P30 Pro is tükrözik majd. Nemrég kiderült, hogy a P30 Pro 38 megapixeles fő szenzort kaphat, és az is tiszta sor, hogy a Mate 20 Pro vonásai is visszaköszönnek majd a dizájnban. 

Az Olixar és a Mobile Fun jóvoltából pedig előkerültek azok a renderelt képek, amelyek az új zászlóshajókról készültek, Olixar tokokban (a képek rendereltek). 

Azt már tudjuk, hogy 2019-ben egy darabig kizárólag a Samsung tud lyukat fúrni OLED-kijelzőbe, és ezért a Huawei marad a szenzorsávnál. A P30 és a P30 Pro a jelek szerint azonban a sima Mate 20-at követik, és vízcsepp alakú bevágást kapnak, komplex arcfelismerő nélkül. 

Mostanra nem meglepő, hogy a P30 Pro hátlapján egyenesen négy kamerát látunk. Az őrületet a Samsung Galaxy A9 léptette a következő szintre (bár ott a minőséggel komoly gondok voltak - itt már nem lesznek, hiszen a P30 Pro zászlóshajó lesz). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.