Hirdetés

Négy kamerával támad majd a Sony Xperia XZ3



|

Tripla kamerával egyelőre nem újít a Sony, de azért előre és hátulra is dupla szenzort rak az új zászlóshajóján.

Hirdetés

Bár korábban (rövid ideig) úgy tűnt, a Sony akár ki is hátrálhat a mobilpiacról, a japán gyártó végül elkötelezte magát az okostelefonok mellett, amelyeket továbbra is sorra dob majd piacra. Ami azt illeti, rövidesen újabb zászlóshajót mutat be a cég. Az előző áprilisban érkezett, két hónap múlva pedig itt a következő. 

Hirdetés

Ennek a neve Xperia XZ3 lesz, és jelenleg is fejleszti a Sony. A hírek szerint már augusztusban, az IFA 2018 alatt bemutatkozhat. Egyelőre csak apró részleteket tudunk, és ezek alapján a Sony igyekszik követni a trendeket

Ennek megfelelően négy kamerával támadna az Xperia XZ3, amelynek az előlapjára és a hátlapjára is dupla kamera kerülne. A Sony csak nemrég volt hajlandó átállni a dupla kamerás megoldásokra, de a jelek szerint innentől kezdve ragaszkodik ehhez a konfigurációhoz. 

Sajnos a specifikációk további része ismeretlen, de azért nem nehéz megtippelni a főbb alkatrészeket. Szinte biztosra vehetjük, hogy a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkájával lesz dolgunk, amit jó eséllyel 6 GB RAM és legalább 64 GB tárhely egészítenek majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.