Hirdetés

Mostanól az arcunkkal játszhatunk a Messengerben



|

Mármint szó szerint, ugyanis kiterjesztett valóságra épülő játékok érkeznek a Facebook üzenetküldőjébe.

Hirdetés

A kiterjesztett valóság (Augmented Reality, AR) a videóchat-appokba egyelőre olyan szinten épült be, hogy mindenféle érdekes vagy vicces maszkokat, parókákat és kiegészítőket aggathatunk magunkra, amelyek követik a fejünk mozgását, vagy reagálnak a szemünk becsukására vagy épp a szájunk kinyitására. Ennél azonban még interaktívabb AR-funkci érkezik a Messengerbe, amiről rövid videót is közzétettek a fejlesztők.

Hirdetés

A négy érkező játékból egyet meg is lehet nézni az alábbi videón. Az Asteroid Attack lényege, hogy a felülről érkező aszteroidák között kell navigálnunk egy űrhajóval, ami egész pontosan az orrunkon csücsül, tehát úgy kell mozgatni a fejünket, hogy az orrunk hegyével ne érjünk hozzá az érkező szikladarabokhoz.

Még három további lehetőség érkezik: a Don't Smile arról szól, hogy beszélgetés közben ki bírja a legtovább nevetés nélkül, ezen kívül kapunk egy labdapattogtatós (Beach Bump) és mindenki megnyugtatására az internet lényegét jelentő macskás (Kitten Kraze) játékot is. Mind a négy működik páros és csoportos beszélgetésekben egyaránt. Arról nincs hivatalos infó, mikortól lesz elérhető a négy új kiegészítő, de a videó tanúsága szerint kettő már kiválóan működik, tehát esélyes, hogy a napokban indított frissítésekkel már a ti Messengeretekbe is megérkeznek a játékok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.