Hirdetés

Néhány hét múlva megjelenhet a Harry Potter rajongóknak szánt OnePlus Watch



|

A híresztelések alapján a modell csak korlátozott számban lesz elérhető.

Hirdetés

A OnePlus idén márciusban mutatta be a legújabb OnePlus 9 szériás okostelefonjait, illetve ezekkel együtt jelent meg a kínai gyártó saját fejlesztésű okosórája is. A OnePlus Watch hagyományos kiadása mellett azonban idén júliusban elkészült a limitált kiadású Cobalt, illetve az egyedi Cyberpunk 2077 témájú modell is.

Májusi szivárogtatások alapján ezeken kívül az okosóra egy másik limitált verzióban is megjelenhet, a legújabb bennfentes információk szerint pedig ezek a Harry Potter támájú modellek már néhány hét múlva megvásárolhatóak lesznek.

Hirdetés

A 91mobiles és Ishan Agarwal úgy értesültek, hogy a különleges OnePlus Watch-ot a gyártó az indai piacon fogja bevezetni, a széria pedig hat különböző modellt tartalmaz. Így az okosóra elérhető lesz a négy Roxfort-ház színeiben, az egyik kiadáson maga a varázsiskola, egy másikon pedig az intézet címere fog szerepelni.

A készülék technikai részletei ismertek: az okosóra 1,39 inches, por- és vízálló AMOLED kijelzőt kap, a 402 mAh-s akkumulátor pedig akár két hétig is bírni fogja töltés nélkül. A készülék csatlakoztatható lesz az okostelefonokhoz, beépített GPS-szel, pulzusszám mérővel és több mint 100 különböző móddal fog rendelkezni.

A OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition várhatóan 14 999 india rúpiába, vagyis nagyjából 61 ezer forintba fog kerülni. Az Indián kívüli értékesítésről egyelőre nem tudni részleteket, várhatóan a hivatalos bejelentéskor fognak erről is beszélni a OnePlus képviselői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.