Hirdetés

Nehéz lesz Samsung Galaxy X-hez jutni?



|

Az összecsukható okostelefon elvileg limitált kiadású modell lesz, és csak 100 000 darab készül belőle.

Hirdetés

A jelentések szerint halad az összecsukható Samsung Galaxy X fejlesztése, a készülék már hitelesítést kapott a Bluetooth SIG-től és a dél-koreai National Radio Agencytől. Az SM-G888N0 akár már a jövő évi CES-en bemutatkozhat. 

Hirdetés

Mivel az MWC általában a legújabb Galaxy S készülék bemutatójának ad otthont, az IFA pedig a Galaxy Note folytatásának, ezért logikus választás lenne a CES. 

A Samsung ráadásul nem akarja majd elvonni a figyelmet a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekről, ezért még valószínűbb, hogy a Galaxy X már 2018 első heteiben felbukkan. Lehet, hogy olyan lesz, mint az alábbi képen, de persze ez csak egy megindult fantáziájú koncepció, tehát mivel egy teljesen új elgondolás mentén készült mobilról van szó, még az is lehet, hogy totálisan másmilyen lesz a végeredmény:

Dél-koreai jelentések szerint azonban limitált kiadású modellt kapunk, amelyből mindössze 100 000 darab lesz. Nem elképzelhetetlen, hogy a Samsung hazai pályán tart vele egy kísérletet, és ha Dél-Koreában sikeres az újdonság, akkor egy évvel később globális megjelenésre is számíthatunk. Addigra talán eldől, hogy az összecsukható okostelefonok jelentik-e a jövőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.