Hirdetés

Neked is hiányzik a Windows 95? Mutatjuk, mi a teendő



|

Átváltoztathatod a legújabb Windowst is a majd' húszéves operációs rendszerré ezzel az egyszerű trükkel.

Hirdetés

Bár a felhasználók zöme még mindig Windows 10-et használ, egyre többen állnak át a 11-es változatra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne sírnák vissza userek milliói a régi, ezredforduló előtti Windowsokat, amikor még minden sokkal egyszerűbb volt, nem kellett folyamatosan frissítgetni, és a 800x600-as felbontás volt az akkori 4K. 

A hozzánk hasonló boomereknek jó hírünk van:

A Stardock WindowBlinds 11 alkalmazásában megjelent a Classic nevű téma, amely Windows 95-té varázsolja az aktuális Microsoft operációs rendszereket.

A Windows XP kinézete már eddig is elérhető volt, most azonban még inkább visszamehetünk az időben.

Hirdetés

A Stardock azt javasolja, a Start11-et is installáld fel a WindowBlinds mellé, hiszen így lesz teljes az élmény, ugyanis nem csak az ablakok és az ikonok, a Start menü is visszatér a régi dizájnhoz. Fontos még, hogy a nevével ellentétben Windows 10 alatt is működik a trükk, azaz nem kell telepíteni a 11-et az időutazáshoz.

A nosztalgiának azonban ára van: esetünkben konkrétan 20 dollár. Ha ennyit megér neked, itt tudod megvásárolni a szoftvert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.