Hirdetés

Neked is lehet Android O-s Pixel Launchered



|

Hála egy portolásnak bármelyik okostelefonra telepíthető az app, amin legalább Android 6.0.1 fut.

Hirdetés

A Google Android O operációs rendszerének a második fejlesztői előzetese egyben az első bétája is a rendszernek, és egy ideje már elérhető a Pixel és a Nexus okostelefonokra. 

Hirdetés

A rendszerben frissült a Pixel Launcher is, ami továbbra is exkluzív ugyan a Pixel és a Pixel XL készülékekre, de azért nem megoldhatatlan a telepítése más okostelefonokra sem. 

Az APKMirror oldaláról letölthető az aktuális APK fájl, amely bár a legutóbbi Nexusokkal működik, egyes eszközökön nem megy. Ezért az xda-developers egyik fórumtagja (linuxct) készített egy módosított verziót, ami bármilyen okostelefonra telepíthető, ha azon legalább Android 6.0.1 fut. 

Az új Pixel Launcher egyébként éppen úgy néz ki, mint a "régi". Az összes alkalmazást a kijelző fölfelé simításával lehet elérni, a keresősáv pedig kapszula formájában ül a bal felső sarokban. 

Újdonság viszont, hogy egy ikont hosszan nyomva tartva rögtön felugrik egy opció, amellyel a kapcsolódó widgetek érhetőek el. Sajnos az ikonok formáját kizárólag a Pixel készülékeken lehet átállítani, más készüléken ez nem támogatott. 

A Google I/O-n több olyan készülékkel is találkoztak a helyszínen lévők, amelyeken a keresősáv alulra került - erre magyarázat azóta sincs, de a Pixel Launcher aktuális változatában ilyen téren minden maradt a régi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.