Hirdetés

Nem adja magát könnyen az új Nokia 3310



|

A JerryRigEverything csatorna alaposan megkínozta a stresszteszt során a Nokia 3310-et.

Hirdetés

Az új Nokia 3310 nagy figyelmet szerzett az elmúlt hetekben, elvégre egy igazi klasszikus utódja, talán minden idők legismertebb mobiljának állít örökséget. Vajon van annyira strapabíró, mint a régi? 

Hirdetés

Erre a kérdésre kereste a választ Zack Nelson, aki a JerryRigEverything csatornáján alaposan megkínozta a mobiltelefont. 

A szokásos stresszteszt keretében összekarcolta a kijelzőt és a házat, gyújtóval tesztelte a képernyőt, majd megpróbálta kettétörni a készüléket. 

Bár a Nokia 3310 műanyagból készült és meglehetősen olcsó érzete van fogás közben, a kedvező árú mobil összességében átment a teszten. A műanyag persze nem bírja jól a karcokat, a képernyő külső bevonata pedig megolvadt, de mindez várható volt - és még ketté sem tört a 3310. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.