Hirdetés

Nem az appoktól leszel egészséges, de nagyon sokat segíthetnek



|

Még nem késő rágyúrni az idei beach body-ra, de az egészségünk megőrzése akkor is fontos, ha nem akarunk testépítők lenni.

Hirdetés

"Csak egészség legyen, meg térerő!" - tartja az örökérvényű mondás, az elmúlt évek pedig egyre erősebben világítottak rá arra, hogy napi egy alma már nem feltétlenül elég ahhoz, hogy távol tartsuk azt a fránya orvost. A pandémiás helyzet csak tovább roncsolta az egyébként sem túl rózsás helyzetben lévő hazai egészségügyet, így még fontosabbá vált, hogy megőrizzük az egészségünket, legyen szó akár a fizikai, akár a mentális oldalról.

Az azonban pénzt, energiát és erőfeszítést igényel: a fizikai edzés, a meditáció, vagy a megfelelő táplálkozási szokások kialakítása kiemelten fontos, a legtöbbeknek azonban se ideje, se a kellő tudása nincs meg ahhoz, hogy ezzel foglalkozzon.

De itt jön be a képbe a minket körülvevő technológia, ami szinte minden problémánkra kínál megoldást. Persze az edzőterembe járást nem lehet pusztán egy okosóra megvásárlásával kiváltani, ugyanakkor ha folyamatosan képben vagyunk a testünkben zajló folyamatokat illetően, egy koppintással teljes képet kapunk az étrendünk pozitív vagy negatív hatásairól, esetleg csak egy kis emlékeztető hiányzik ahhoz, hogy munka közben is mozogjunk pár percet óránként, annak már rövidtávon is érezni fogjuk az előnyeit. És persze értjük, miért szalad fel a szemöldöke egyeseknek attól, hogy másokat még arra is egy applikáció emlékeztet, hogy igyanak egy pohár vizet, de minél kevesebb ilyen dologra kell manuálisan odafigyelnünk, annál több energiánk marad azokra a dolgokra, amiket valóban csinálni szeretnénk. Nem kell manuálisan számolgatnunk a kalóriákat, jóga órára járni, személyi edzőt fogadni, vagy azon morfondírozni, vajon alszunk-e eleget.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.