Hirdetés

Nem az Exynos 990 kerül a Samsung Galaxy S11-be



|

Egy megbízható forrás szerint hiába hangzik nagyszerűnek az új chip, azt nem a Galaxy S11-be építi a Samsung.

Hirdetés

Nemrég mutatkozott be a Samsung Exynos 990-es rendszerchipje, a legtöbben pedig azt feltételezték, hogy ez a prémium lapka a Samsung következő-generációs csúcsmobiljának, a Galaxy S11-nek a szíve lesz. 

Hirdetés

Max Weinbach, aki általában hiteles információkat szállít, nemrég arról beszélt, hogy a feltételezések ellenére az Exynos 990 nem a Samsung csúcslapkája lesz. Pedig figyelembe véve, hogy 120 Hz-es kijelzőket és 108 megapixeles kameraszenzort támogat, könnyű volt ezt hinni. 

Az Exynos 990 ugyanakkor hiába prémium, inkább csak az Exynos 980 utódja. Ami pedig a Kirin 810 középkategóriás riválisa: tehát nem lenne logikus, ha a Galaxy S11-be építenék. 

Ráadásul a Galaxy S10 és a Galaxy Note 10 sorozatok az Exynos 9820 és 9825 chipeket használták, tehát a névváltás is indokolatlannak tűnik. A legtöbben most arra tippelnek, hogy a Galaxy S11-be így végül az Exynos 9830 kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.