Hirdetés

Nem bírja a kemény munkát az új MacBook Pro



|

Hiába van Core i9-es processzor a drágább, 2018-as MacBook Próban, a rendszer nagyon hamar kénytelen visszafogni a teljesítményt.

Hirdetés

Az Apple nemrég mutatta be és dobta piacra a megújult MacBook Pro laptopjait, amelyek értelemszerűen új Intel processzorokkal is frissültek. A 15 hüvelykes modellek elképesztően erősek, akár Intel Core i9-es processzorral és AMD Radeon Pro diszkrét grafikus vezérléssel is vihetőek. 

Hirdetés

Nem túl meglepő módon az abszolút csúcsmodell elképesztően jól teljesít a különféle méréseken és teszteken. A Laptop Magazine szerint ráadásul a valaha volt egyik leggyorsabb SSD került bele, ami laptopban felbukkant vagy felbukkanhat. 

A probléma az, hogy Dave Lee felfedezése szerint a laptop hamar eléri a korlátait. Ekkor pedig jelentős mértékben lelassul. Minden jel arra utal, hogy a MacBook Pro hűtési rendszere közel sem elegendő a Core i9-es processzorhoz, illetve ahhoz, hogy az hosszabb ideig teljes sebességgel dolgozzon. 

Ez azt jelenti, hogy míg egyes folyamatok elképesztően gyorsak, addig más feladatok lassabbak lehetnek, mint a régi MacBookokon. A videók vágásával például komoly gondok adódhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.