Hirdetés

Nem bírja a strapát az Oppo Find X csodatelefon



|

Zack Nelson stressztesztjén megadta magát az Oppo futurisztikus okostelefonja.

Hirdetés

Az Oppo Find X mindenkit lenyűgözött az újító, korszakalkotó külsejével és a házból kiemelkedő kamerarendszerével, ugyanakkor szerkezetileg igen gyenge a konstrukció. 

Hirdetés

A motorizált rész eddig is kockázatos húzásnak tűnt, azonban Zack Nelson stressztesztje a JerryRigEverything csatornán bebizonyította, hogy tényleg gyenge készülék az Oppo Find X. 

Nelson nemrég jegyezte meg, hogy a mai modern okostelefonok mind átmennek a stressztesztjein - végül jött a méregdrága Oppo Find X, amely a karcokat jól bírja, a fém ház is keménynek bizonyult, ugyanakkor a készülék félberoppantható. 

Nem csak a házból kiemelkedő rész nem bírja a terhelést, hanem a készüléket kerete sem. Emiatt aztán véletlenül sem szabad ráülni vagy rálépni. Elejteni pedig szintén nem túl szerencsés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.