Hirdetés

Nem bírta ki a Google, hogy ne szóljon be az Apple-nek



|

Miközben megmutatta az új Pixel telefonokat az Apple gyalulására is maradt ideje a Google-nek.

Hirdetés

Túl vagyunk a Made by Google eseményen, ahol a cég végre bemutatta a Pixel 7-et és a Pixel 7 Prót, továbbá lerántották a leplet a Pixel Watchról és a Pixel tabletről is. Az esemény természetesen az új hardverek köré épült, de nem maradhattak el a mostanra klasszikusnak tekinthető kikacsintások, a Google odacsípett az egyik rivális vállalatnak.

Az eseményen előkerült az ütközésérzékelés és a mindig aktív kijelző is.

Hirdetés

Közvetlenül az új Pixelek bemutatása előtt Brian Rakowski elmondta, a Google igazi innovátor az okostelefon-piacon, ezért mindig öröm számukra, mikor egy másik vállalat követi a példájukat. A másik vállalat alatt nyilván az Apple-t értette.

Az ütközésérzékelés iPhone 14-ek és az új Apple Watch exkluzív funkciója. A Google ezt a kisegítő mechanikát már több mint három éve bevezette, amit alaposan ki is hangsúlyozott az eseményén, ahogy arról is megemlékezett, hogy az always-on-display - ami szintén újdonság az Apple kínálatában, és kizárólag az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max tudja - sem újdonság náluk, már a Pixel 2 is tudta 2017-ben.

Végül, de nem utolsósorban a Google megint kitért az RCS-re is. A vállat már hosszú ideje nyüstöli az Apple-t, hogy implementálják a technológiát az iMessage-be, Tim Cook azonban valószínűleg hallani sem akar erről, az almás vállalat ugyanis nagyon élvezi, hogy amerikában mekkora presztízs a kék buborék, és mennyire ciki a zöld, ami azt jelzi az iPhone-felhasználóknak, hogy androidosokkal beszélgetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.