Hirdetés

Csodálatos a modern technika: ezt a kütyüt nem a csuklódra húzod!



|

A viselhető kütyük világa mostantól sosem lesz az a régi, ártatlan piac, ami eddig volt. Csak akkor kattints, ha nem látja senki, mit olvasol.

Hirdetés

Okosórák, fitnesz-karperecek, nyakban lógó okoskulcsok - eddig ilyen kedves és ártatlan termékek jellemezték a viselhető okoseszközök világát. Viszont at világ nem csak kis virág és pillangó, ahogy valami újdonság megjelenik, nemsokára követi ugyanebből a pornóváltozat. Nagy siker lesz egy mozifilm? Naná, hogy máris elérhető a felnőtteknek szánt változata. Megjelenik a mesterséges intelligencia és humanoid robotok? Hát persze, hogy már rendelhetők a szexrobotok is. És igen, a divatos hordható kütyük és az akciókamerák is kitermeltek egy olyan viselhető kamerát, ami kissé máshogy értelmezi az akció szót.

Hirdetés

A CNET szúrta ki a Julz nevű brit cég legfrissebb termékét, ami a beszédes "Cock Cam" névre hallgat. Ha esetleg az angol szleng nem lenne meg minden olvasónknak, akkor megmutatjuk magát az eszközt, ami talán segíthet megvilágítani, mire is való.

Igen, a kütyü nem más, mint egy kukikamera, és most tényleg megpróbáltuk a lehető legszalonképesebben körülírni. A rugalmas anyagból készült borítás tetején figyel a kamera, ami legfeljebb 90 percnyi, 1080p felbontású h.264 videót tud rögzíteni, amit az eszköz mp4 formátumban tárol. Alul pedig a lyukba kerül az a bizonyos testrész.

A kütyü WiFi-n kommunikál és mobilos társalkalmazásában meg is nézhetjük az elkészült műveket, valamint megoszthatjuk másokkal, már persze ha valaki pont ilyet szeretne kapni. A fejlesztők arra is felkészültek, hogy a Cock Cam használata közben nem mindig ideálisak a fényviszonyok, ezért éjjellátó módot is beépítettek az eszközbe.

A kukikamera 160 dollárért, tehát nagyjából 45 000 forintért rendelhető, és ha valaki azt gondolná, csak "vízszintes akció" közben használható, akkor tekintse meg (de ne a munkahelyen!!!) a gyártó oldalán lévő demonstrációs videót, amelyben egy bázisugrást filmeznek le a kütyüvel úgy, hogy a zuhanás közben végig ott fityeg előtte az méretes "műalkatrész", amire a kamerát húzták.

A "hiánypótló" kifejezés nem írja le eléggé a Cock Cam létrejöttét, mindenesetre tessék, tech-kütyü, újdonság, hát megírtuk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.