Hirdetés

Nem emelkedik a OnePlus 5T ára



|

A jelentések szerint a OnePlus 5T nem lesz drágább a OnePlus 5-nél.

Hirdetés

November 16-án mutatkozik be hivatalosan a OnePlus 5T, és elvileg november 21-től már kapható is. Mindezt maga a OnePlus erősítette meg, és utalt a 6 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelző érkezésére is. 

Hirdetés

Bár korábbi hírek szerint a OnePlus 5T drágább lenne a OnePlus 5-nél (az új dizájn és a nagyobb kijelző miatt, valamint stratégiai okokból), most úgy néz ki, hogy ez mégsem igaz. 

A brit TechRadar exkluzív információi szerint a 64 és a 128 GB-os kiadásokban várható OnePlus 5T ugyanannyiba kerül majd, mint a OnePlus 5. 

Ezzel nem lesz kellemetlen meglepetés, ráadásul elméletben ez azt jelenti, hogy az összes piacon marad a OnePlus zászlóshajó ára. A csúcsmodell viszont már nem a OnePlus 5, hanem a OnePlus 5T lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.