Hirdetés

Nem finomkodik a reklámokkal a legújabb androidos Chrome



|

Megérkezett a Chrome 64 Androidra, és több újdonságot is tartogat.

Hirdetés

Több mint egy hónappal ezelőtt érkezett meg a Chrome böngésző utolsó stabil verziója Androidra. Természetesen abban is fejlődtek a meglévő funkciók, és így van ez most is, a Chrome 64-ben, ami már elérhető az Androidot futtató eszközökre. 

Hirdetés

Egy dologban a Chrome 64 sokkal jobb, mint bármelyik korábbi verzió: meggátolja a reklámokkal telepakolt oldalakat abban, hogy új ablakot vagy fület nyissanak a felhasználó engedélye nélkül. 

A frissítés hozott továbbá egy új beállítást, ami lehetővé teszi, hogy teljes weboldalak hangját némítsuk le. Ezt a beállítások menüben érhetjük el, de sajnos minden egyes oldalnál külön be kell kapcsolnunk a némítást. 

A Google egy útmutatót is csomagolt az app mellé azoknak, akik még nem ismerik jól a Chrome-ot. Ennek segítségével könnyebben megismerhető az alkalmazás kezelőfelülete, amelyben sok funkció új helyre költözött. 

A frissítés több hullámban válik elérhetővé, vagyis hetekbe is beletelhet, mire minden felhasználóhoz eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.