Hirdetés

Nem fizetett bérleti díjat, kipakolják a Twittert az egyik irodájából



|

Valahogyan megfeledkezhetett a cég coloradói irodájának vezetése arról, hogy bérleti díjért használhatnak egy irodát.

Hirdetés

Bár Elon Musk végre hajlandó volt egyet hátralépni és átadni a Twitter ügyvezető igazgatói posztját Linda Yaccarinónak, nem tűnik úgy, hogy gyorsan sikerül visszakormányozni a meglehetősen mélyen lévő céget a helyes útra. Most épp a coloradói Boulderben található iroda dolgozói aggódhatnak - vagy örülhetnek a határozatlan ideig tartó, kötelező home office-nak.

Az történik ugyanis a TechCrunch beszámolója alapján, hogy három hónapja nem fizet a cég bérleti díjat, így 75 ezer dolláros tartozás halmozódott fel, amit a bérbeadó már nem tudott eltűrni, bírósághoz fordult.

Hirdetés

A bírói döntés értelmében július végéig el kell hagynia a Twitternek az irodát, 150 dolgozó várhatja most érdeklődve, hogy mi lesz velük. San Franciscóban egyébként ugyancsak tartozás miatt perelt az ottani bérbeadó, valamint Coloradóban a takarítócég is zokon vette, hogy 100 ezer dollárt nem kapott meg.

Külön izgalmas ez úgy, hogy Elon Musk nem híve a távoli munkavégzésnek. Hiába érdeklődne a sajtó az üggyel kapcsolatban, a Twitter médiának fenntartott e-mail-címéről továbbra is csak egy szar emoji érkezik válaszul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.