Hirdetés

Nem fogsz hasra esni a Realme Thor-témájú mobiljától



|

Thor: Szerelem és mennydörgés témájú variánst kapott a Realme GT3 Neo, de láttunk már izgalmasabb különkiadásokat is.

Hirdetés

A Realme még a tavasszal dobta piacra a középkategóriás GT Neo 3 mobiltelefonokat, amelyek három kivitelben kínálnak alternatívát a kínai gyártó zászlóshajójának számító GT2 Próhoz képest. A készülékek sajnos nem igazán hozták azt az ütős ár/érték-arányt, ami miatt Európában is meg tudta vetni a lábát a BBK Electronics szárnyai alá tartozó cég, cserébe viszont az anime rajongók kaptak belőle egy Naruto és egy Dragon Ball-témájú variánst is.

Most pedig megérkezett a harmadik különleges kiadás, amely a Marvel legújabb sikerfilmje, a nemrég bemutatott Thor: Szerelem és mennydörgés népszerűségét igyekszik meglovagolni, de az ajánlat láttán egyelőre nem látjuk magunk előtt a pénztárnál tülekedő vásárlókat.

Hirdetés

A "szimplán" Realme GT Neo 3 150W Thor Love And Thunder Limited Editionnek hívott mobil ugyanis teljesen megegyezik a normál Nitro Blue színű GT Neo 3 150W-os készülékkel, csak adnak mellé egy Thor kalapácsával díszített dobozt, egy témába vágó SIM-tűt, valamint matricákat, kártyákat és medált, természetesen az elengedhetetlen androidos Thor-témákkal.

A nem túl izgalmas készülék csak az indiai piacon kapható, a Realme mentségére szóljon viszont, hogy a helyi webshop szerint 3000 rúpiával, vagyis nagyjából 15 ezer forinttal kevesebbet kérnek érte, mint az ugyanekkora tárhellyel és memóriával (256+12 GB) bíró normál kiadásért. Így tehát aki akar, az most Thornak köszönhetően némi kedvezménnyel (205 ezer forintnyi rúpiáért) juthat hozzá a Realme GT Neo 3 150W-hoz, amit egyébként a nevében is feltüntetett villámgyors töltéssel próbálnak a mennydörgés istenéhez kötni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.