Hirdetés

Nem hagyják cserben a OnePlus 3T-tulajdonosokat



|

Az Android O még az év vége előtt megérkezik a OnePlus 3 és a OnePlus 3T készülékekre.

Hirdetés

A múlt hónapban Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője megerősítette, hogy a OnePlus 3T-re és a OnePlus 3-ra egyaránt megérkezik az Android O frissítése. Akkor viszont még nem lehetett tudni, hogy mikor. 

Hirdetés

A jelek szerint nem hagyja cserben a felhasználóit a gyártó, ugyanis egy reddites kérdezz-felelek alkalmából megerősítette, hogy még az idei évben megérkezik az Android O a két tavalyi zászlóshajóra. 

Persze a OnePlusnak meg kell várnia, hogy a Google kiadja az Android O-t. Ez Oreo vagy Oatmeal Cookie néven futhat be, augusztus elején vagy közepén. 

Az Android O bétája jelenleg kizárólag a Google Pixel és Nexus készülékeire érhető el. 

Remélhetőleg a OnePlus 3 és OnePlus 3T készülékek tulajdonosainak nem kell majd túl sokat várniuk a csomag megérkezésére. Mondani sem kell, hogy a mától forgalomba kerülő OnePlus 5 (ami Android 7.1.1-gyel jön) szintén idén frissül az Android O-ra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.