Hirdetés

Nem hiszed el, mivel akart fizetni játékfejlesztőknek a Tesla



|

Pénz helyett valami egészen mást talált ki a világ leggazdagabb emberének vállalata.

Hirdetés

Azóta, hogy végül hosszas huzavonát követően mégis megvásárolta a Twittert, komor felhők gyülekeznek Elon Musk feje felett. Nem tett jót a megítélésének, hogy törvényi kötelezettségét megszegve, előzetes figyelmeztetés nélkül kirúgta a közösségimédia-platform alkalmazottainak felét, aggodalomra ad okot a hirdetők távolmaradása, és az az elképzelése sem aratott osztatlan sikert, hogy az ötdollárost Twitter Blue-előfizetés összegét havonta húsz dollárra emelné, valamint a fiókok hitelesítését is ehhez kötné.

Végül többek között Stephen King horroríróval vitába keveredve felpuhította az eredeti javaslatát, és most már megelégedne nyolc dollárral is fiókonként, havonta.

Hirdetés

Néhány napja pedig egy másik, kisebb sajtónyilvánosságot kapott ügy vetett rossz fényt a dél-afrikai milliárdosra. Sam Barlow, a díjnyertes Her Story és Imortality indie-játékok fejlesztője osztotta meg történetét a Twitteren, mely szerint a Tesla annak idején megkereste, hogy ugyan tegye a Her Story-t játszhatóvá az autók fedélzeti számítógépén. Amikor Barlow rákérdezett, hogy mennyit fizetnének a licencért, hogy hogy fedeznék-e a munkaköltségeket, akkor a válasz egy nagy kövér nulla volt. Ehelyett azt javasolták, hogy gondolkodjon el azon, milyen sok emberhez juthat el így az alkotása.

A tweetre reagálva jelentkezett Cabel Sasser is, egy másik nagy becsben tartott indie fejlesztő, akinek az Untitled Goos Game című játékát szerette volna hasonló kondíciókkal megkaparintani a Tesla. Mondanunk sem kell, hogy egyikük sem repesett az ötlettől.
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.