Hirdetés

Nem így néz ki a Samsung Galaxy Note 10



|

Nemrég egy kép kezdett el terjedni az állítólagos Galaxy Note 10-ről, azonban kiderült, hogy mégsem a következő csúcsmobil látható rajta.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok egyértelműen bizonyították, hogy Samsung-ügyekben talán Ice Universe a leghitelesebb és legmegbízhatóbb szivárogtató. Éppen ezért mostanában sokan odafigyelnek rá, hogy miket tesz közzé - talán túlságosan is. Nemrég ugyanis megosztott egy képet egy igen látványos okostelefonról, majd elárasztották a kérdések arról, hogy ezen a Galaxy Note 10 látható-e? 

Hirdetés

A három hardvergomb alig látható a szinte csak kijelzőből álló előlappal rendelkező mobilon, ráadásul minden szimmetrikus, ugyanis az előlapi kamera kivágása középre került. Mivel pont ezt pletykálják a Galaxy Note 10-ről, sokan már úgy adták tovább a képet, hogy így néz ki a Galaxy Note 10. 

Sajnos azonban kiderült, hogy tovább kell várnunk a külsővel kapcsolatos konkrétumokra. A Twitter közössége kiderítette, hogy a konkrét képet a OnePlus 7 Pro renderelt, kiszivárgott képanyagaira építette fel valaki, némi photoshopos trükközéssel. Konkrétan laposabb hardvergombokat és fúrt kamerát szerkesztettek a képre. 

Időközben szárnyra kaptak azok a hírek is, hogy ha bár nem a Samsung dob piacra elsőként UFS 3.0 tárhellyel ellátott okostelefont (a Galaxy Fold késése miatt ez a dicsőség a OnePlus 7 Prónak jár), de a Galaxy Note 10 modellek már ilyet kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.