Hirdetés

Nem is gondoltad volna, milyen különleges látvány a vízben felolvadó M&M's cukorka



|

A folyamatról egyedi videót készített az Another Perspective csapata.

Hirdetés

Nem valószínű, hogy eddig sok embert foglalkoztatott, hogy néznek ki az elolvadó cukorkák, vagy milyen folyamatok mennek végbe, amikor egy M&M's-t beledobunk a vízbe. Az Another Perspective viszont pontosan ilyen érdekes koncepciók alapján készít fényképeket és videókat, az egyik legutóbbi összeállításban pedig a csatorna azt mutatta be, milyen látványos az M&M's és a víz kölcsönhatása.

Hirdetés

Az összeállítás alapötlete viszonylag egyszerű. Közeli felvételeket készítve a vízbe kerülő cukorkákról érdekes és látványos folyamatoknak lehetünk szemtanúi. A kreatív összeállítást pedig még izgalmasabbá teszik a különböző beállítások, így a felvételi szögek és a megvilágítás is.

Az Another Perspective egyébként nem először mutatott be makró fotózással hasonlóan különleges képsorokat: korábban nagy részletességgel rögzítették hópelyhek olvadásának folyamatát, melyet visszafordítva nézhetünk meg alább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.