Hirdetés

Nem jön a Xiaomi Mi 10 Ultra, ezt várhatod helyette



|

A jelentések szerint küszöbön áll a Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro megjelenése, már specifikációk is akadnak.

Hirdetés

A rajongók egyre nagyobb nyomást helyeznek a Xiaomira (már petíció is van), hogy adja ki Európában és globálisan is a Mi 10 Ultrát, ami a DxOMark szerint kameráját tekintve a világ legjobbja, és miközben elképesztő hardvert kapott, nagyságrendekkel olcsóbb, mint a Mi 10 Pro. Persze a Xiaomi vonakodása érthető: a 120 wattos gyorstöltés a gyakorlati beszámolók szerint eléggé felforrósítja a mobilt, és ha a csúcskészülék olcsóbb lenne a Mi 10 Prónál, akkor az nem lenne logikus. 1200-1400 eurót azonban elég kevesen adnának érte... Mi jöhet hát helyette? A Mi 10T és a Mi 10T Pro. 

Hirdetés

A szivárotgatók szerint ezek szeptemberben mutatkoznak majd be, már több élőkép is van a készülékekről. 64 és 108 megapixeles fő kamerát kapnak majd, és bár úgy látszik, mintha négy hátsó kamerája lenne, csak három lesz, mert az egyik kör valójában dísz. Mindkét modell kijelzője LCD, 144 Hz-es képfrissítéssel és full HD+ felbontással. Az ujjlenyomat-olvasót oldalra építik, nem a panelbe. 

Ebből, és a Snapdragon 700-as szériás (Mi 10T), valamint a Snapdragon 865-ös lapkából (Mi 10T Pro) már sejthető, hogy az 5000 mAh-s akkuval szerelt, 33 wattos gyorstöltésre képes mobilok izmosak lesznek, de tervezői számos kompromisszumot kötöttek. Remélhetőleg az igen jó árért cserébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.