Hirdetés

Nem kap 64 megapixeles kamerát a Samsung Galaxy Note 10



|

Nemrég mutatta be a 64 megapixeles szenzorát a Samsung, de állítólag nem ezt építi a Galaxy Note 10-be.

Hirdetés

A Samsung nemrég két igen érdekes szenzort mutatott be: egy 64 és egy 48 megapixeles megoldást, mindkettőt idei okostelefonokba építik majd be. Természetesen a média nagyobb része ezt egyből úgy értelmezte, hogy 64 megapixeles kamerát kap a Galaxy Note 10, ezért aztán nagy csalódás volt sokak számára, amikor a megbízható szivárogtató, Ice Universe felhívta valamire a figyelmet. 

Hirdetés

A Samsung-ügyekben különösen jól értesült szivárogtató korábban már utalt rá, hogy a Galaxy Note 10 akkumulátorkapacitására és töltési sebességére is megéri majd várni. A pletykák szerint 50 wattos gyorstöltésről, az eddigi legnagyobb akkuról a szériában, sőt, talán grafénalapú energiaforrásról is szó lehet. 

Ice Universe szerint az viszont biztos, hogy a Galaxy Note 10-be nem építi be a nemrég bemutatott, 64 megapixeles szenzorát a Samsung. Arra viszont utalt később, hogy a 48 megapixeles GM2-t talán. 

Természetesen ezúttal is igaz, hogy a több megapixeles szenzor nem eredményez jobb képminőséget, még akkor sem, ha négy képpontot kombinálnak egybe. Mostanában a kínai gyártóknál és a középkategóriában is a 40+ megapixeles szenzorok jelentik a divatot, de a képminőség általában alig javul. Bármit is választ tehát a Samsung a Galaxy Note 10-be, szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem hagyja cserben a mobilfotózás szerelmeseit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.