Hirdetés

Nem kell már sokat várni a Windows következő generációjára



|

A Microsoft feje elmondta, hamarosan komoly változásokkal találkozhatunk majd kedvenc operációs rendszerünkben.

Hirdetés

A Windows frissítésekkel szeretünk óvatosan bánni, hiszen szinte minden alkalommal bent marad pár olyan hiba, ami megkeseríti a felhasználók életét. A változás ugyanakkor általában jó dolgokat hoz magával, és számos új funkció kerül be hónapról hónapra, amiket beépítünk a mindennapjainkba.

Bár a kifejezetten light verziót, a Windows 10X-et elkaszálták, a tervek szerint az ebbe szánt fejlesztéseket mindenki megkapja.

Hirdetés

A Microsoft a héten tartja a Build konferenciát, melynek nyitóbeszédében a vállalat első embere, Satya Nadella azt mondta:

"Hamarosan bemutatjuk az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb Windows frissítését,  ezzel új gazdasági lehetőségeket nyitva fejlesztők és alkotók előtt. Nagyon izgatott vagyok a Windows következő generációja miatt. Az ígéretünk nem kevesebb, minthogy több lehetőséget biztosítunk minden windowsos fejlesztőnek, és üdvözöljük az összes olyan alkotót, aki a leginnovatívabb, legnyitottabb platformon akarja létrehozni és értékesíteni az applikációját. Alig várjuk, hogy hamarosan részletesen is beszámoljunk a dologról."

Nagyon kíváncsian várjuk, hogy pontosan mire készül a Microsoft, de alighanem komoly változásokkal találkozunk majd a Microsoft Store-ban, ráncfelvarrást kap az egész kezelőfelület, és ha hihetünk a korábbi szivárgásoknak, a gamerek is örülhetnek néhány új funkciónak. Azt is tudjuk már régóta, hogy a Microsoft nem tervez új iterációkat, nem lesz Windows 11. Vajon most jött el az idő, hogy elhagyják a névből a számozást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.