Hirdetés

Nem kell már sokat várni az Android 12 debütálására



|

Értesülések szerint már egy hónap sincs hátra a hivatalos startig.

Hirdetés

Jó ideje tesztelhető már az Android 12, még júniusban szedtünk össze mindent, amit a Google-féle operációs rendszer legfrissebb változatáról tudni érdemes. Persze egyelőre csak a béta változatot lehet elérni, a teljes értékű kiadás még várat magára.

Az XDA főszerkesztője, Mishaal Rahman azonban úgy értesült, a Google az Android 12 AOSP (Android Open Source Project) változatát október 4-én fogja kiadni. 

Hirdetés

Valószínű, hogy a Pixel telefonok felhasználói már ezen a napon megkapják az új rendszert, de gyártótól és készüléktől is függ, hogy a többi androidos mikor juthat hozzá. Jó esély van arra is, hogy októberben bemutatkozik a Pixel 6, amin természetesen már az Android 12 fog futni. 

Nem tudjuk, ez mennyire mérvadó, de az Android 11-et a Samsung csak tavaly decemberben, három hónappal a hivatalos start után adta ki, de azóta a Google is tett lépéseket azért, hogy kevesebbet kelljen várni. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.