Hirdetés

Nem látsz kommenteket Facebookon? Nem nálad van a hiba



|

Bizonyos oldalak posztjainál nem jelennek meg a kommentek, de egyelőre nem tudni, miért van ez.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a világ egyik leglátogatottabb oldala, és az egyik legnagyobb techcég áll mögötte, néha meglepő anomáliákat produkál a Facebook. Ezeknek egy részéről az átlag felhasználók nem is tudnak, de minimum havi szinten mi is találkozunk rejtélyes problémákkal, amik vagy posztjaink elérését befolyásolják, vagy magát a bejegyzések közzétételét nehezítik meg.

Nemzetközi és magyar híroldalak Facebook posztjainál is megfigyelhető, hogy eltűntek a kommentek: a The Verge, a The Guardian, a New York Times mellett a Telex, a 444, a 24.hu és az Origo esetében is tapasztalható a probléma, de a HVG-nél, a Mandinernél nem.

Hirdetés

A megosztások és reakciók számát látni, de abban sem vagyunk biztosak, hogy ezek pontosak. Nincs az a lenyíló menü sem, amiben átállíthatjuk, hogy csak a legnépszerűbb kommenteket szeretnénk-e látni, időrendi megjelenítést akarunk, vagy ömöljön ránk minden szűretlenül.

A videojátékos oldalak közül érintett még a GameSpot és a Eurogamer is, de az IGN nem. A GameStar és a PC World is rendeltetésszerűen működik egyelőre.

A Meta még nem árulta el, mi a probléma, vagy mikor fogja megoldani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.