Hirdetés

Nem lehet csak úgy letörölni a Microsoft Edge böngészőjét



|

A Microsoft egy támogatói dokumentumban árulta el, hogy nincs lehetőség az Edge böngésző letörlésére a Windowsban.

Hirdetés

Idén vált elérhetővé a Microsoft új Edge böngészője, amely szélesebb körben több hullámban áll majd a felhasználók rendelkezésére. A Microsoft fokozatosan telepíti a Windows 10-es gépekre a böngészőt, aki pedig még nem kapta meg, annak lehetősége van, hogy manuálisan installálja azt. Amikor a Chromium-alapú Edge felkúszik egy PC-re, akkor a készüléken leváltja a korábbi Edge böngészőt. 

Hirdetés

Ebben eddig nincs semmi meglepő, ugyanakkor egy frissített támogatói dokumentumban a Microsoft elárulta, hogy a felhasználóknak nincs lehetőségük letörölni a gépükről az új böngészőt a Windows alatt. A cég azért frissíti az ügyfelek gépein a browsert, hogy mindenkinek a legjobb teljesítményt, legnagyobb biztonságot és legstabilabb támogatást nyújthassa. 

Az új Edge a Windowsba a rendszerfrissítés részeként kerül be, ezért nincs lehetőség a törlésére, azt követően pedig már elődje további használatára sem. Persze a haladó felhasználókon nem fog ki a Microsoft, aki igazán akarja, az tudja törölni a böngészőjét, mondjuk a PowerShellen keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.