Hirdetés

Nem lesz a Huawei Mate 40-ben képernyő alá épített szelfikamera



|

A korábbi pletykák ellenére úgy tűnik, mégsem kap kijelző alá épített előlapi kamerát a Huawei Mate 40 széria.

Hirdetés

Az eddigi szóbeszédek arról szóltak, hogy a Huawei Mate 40 szériás mobilok az elsők között kaphatnak kijelző alá épített szelfikamerát. A mostani jelentések alapján ez mégsem fog megvalósulni. A Weibón felbukkant információk szerint ez a technológia még nem lesz elérhető a Huawei következő csúcskészülékeiben. Bár a nagy gyártók szerint egyelőre alkalmatlan a technológia a minőségromlás miatt a gyakorlati használatra, azért sokan várják annak megjelenését. 

Hirdetés

A cél az, hogy a kijelzőbe semmi ne lógjon bele, de felugró modulokkal se kelljen bajlódni - ez utóbbiakról elég gyorsan elkezdett leszokni a tech szektor. 

A mostani szivárogtató állítólag már látta is a Mate 40 mérnöki prototípusát, és ennek segítségével is meggyőződött a beágyazott szelfikamera hiányáról. Pedig nemrég még azt pletykálták, hogy akár a Huawei első is lehet a kijelző alá épített szelfikamerák piacán, és exkluzív hozzáférést is kapott a Visionox technológiájához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.