Hirdetés

Nem lesz fizikai gomb az új Apple okosórán



|

A jelentések szerint érintésérzékeny gombokra vált az Apple Watch.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy az Apple következő okosórája olyan dizájnbeli változtatásokkal újít majd, amelyek ténylegesen megkülönböztetik majd az előző modellektől. A jelentések szerint az Apple elhagyja a fizikai gombokat, és érintésérzékeny verzióra vált. 

Hirdetés

A Fast Company jól értesült forrásai szerint az Apple ugyanazt a gombkonfigurációt használná az új modellnél is, mint eddig, de ezek már csak rezgő visszajelzést adnak majd, amikor a felhasználó megérinti valamelyiket. 

Az Apple természetesen külön neveket adott a saját megoldásainak, így ennek a technológiának is van: Taptic Engine. Bár a korona továbbra is fizikailag lesz forgatható a tartalmak közötti navigálás érdekében, a gombnyomás már csak "virtuális" lesz, amit a Taptic Engine szimulál. 

Állítólag az Apple már az idén megjelenő új modellnél bevezeti ezt az újítást, de ha valamiért csúszna, akkor biztosra vehetjük, hogy a 2019-es modellben már benne lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.