Hirdetés

Nem lesz használhatatlan a Google Stadia kontrollere



|

A Stadia ugyan napokon belül elhalálozik, de a Google egyedi irányítóeszközét nem kell kihajítanunk.

Hirdetés

Azon kevesek, akik annyira bíztak a Google felhő alapú szolgáltatásában, hogy még a cég saját kontrollerét is megvásárolták, aggódva várták eddig, mihez kezdhetnek az egyébként Wi-Fin kommunikáló eszközzel a szolgáltatás lekapcsolása után. Most, az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem csak ajtótámasznak lehet majd használni.

A jövő hét folyamán megjelenik egy segédeszköz, amivel engedélyezhető a bluetooth kapcsolódás, így a Stadia kontroller ugyanúgy csatlakoztatható lesz mobilokhoz és PC-khez, mint bármely más bluetoothos vezérlő.

Hirdetés

A Google játéktára január 19. reggel 8:59-ig lesz még elérhető, ezt követően a felhasználók nem férhetnek hozzá megvásárolt játékaikhoz, de visszakapják azok árát. Búcsúzóul a fejlesztők közzétettek még egy utolsó játékot, a Worm Game-et, amit arra használtak, hogy teszteljék a szolgáltatás egyes funkcióit, és ugyan tudják, hogy nem nagy szám, de ők maguk sok időt töltöttek el vele. Ezt bárki ingyen kipróbálhatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.