Hirdetés

Nem lesz Razer Phone 3



|

A Razer elkaszálta a következő gamertelefonját, sőt, a mobilos részlegét majdnem teljes egészében leépítette.

Hirdetés

Egy darabig úgy nézett ki, hogy a következő évek slágere a gamertelefon lehet, elvégre a gyártók sorra ontották az effajta modelleket. Az egyik legjobb gamermobil a Razer Phone volt, amelynek aztán lett utódja is. 

Hirdetés

Úgy néz ki azonban, hogy egyik sem fogyott igazán jól, így a Razer változtatásokra kényszerült. Mindez nem azt jelenti, hogy idő előtt jön a Razer Phone 3, épp ellenkezőleg. A Razer teljesen elkaszálta a következő gamertelefonját, sőt, a mobilos részlegének a nagyját is leépítette ezzel párhuzamosan. 

Az előzetes jelentések alapján a mobilos részlegben dolgozók nagy részét a cég más területeire helyezik át. Az újraszervezések 30 ember elbocsátásával is járnak. 

A Razer valószínűleg veszteséget termelt a mobilos piacon, csúcsmobilokat gyártani pedig nem olcsó dolog. A Razer Phone 2 azért egy darabig még támogatott lesz, sőt, a héten jön rá az Android 9 Pie. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.