Hirdetés

Nem lesz valami jó az iPhone 12 mini üzemideje



|

Az apró méretei miatt üzemidőben kompromisszumot követel majd az 5,4 hüvelykes Apple iPhone 12 mini okostelefon.

Hirdetés

Holnap kora este tartja meg a nagy iPhone-bemutatóját az Apple, és szokásos módon az utolsó pillanatban minden kezd kiszivárogni. Sokakat érdekel az 5,4 hüvelykesnek ígérkező iPhone 12 mini, és erről is vannak információk. Most azt mondják, hogy ez a modell jóval rosszabb üzemidőt kínál majd, mint az iPhone 11. A Pine Leaks forrásai szerint az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max egy órával rálicitál az elődök által kínált üzemidőre, azonban a mini modellnél más lesz a helyzet. 

Hirdetés

A kis kijelző miatt állítólag a szokásosnál csak kisebb akkumulátor fér az iPhone 12 minibe. Ez állítólag még az idei iPhone SE-nél is gyengébb lesz, és emiatt jóval rosszabb üzemidőt hoz majd az iPhone 11-hez képest. Egyelőre mindenki csak találgat, hogy mire lehet képes az állítólagosan 2227 mAh-s akkumulátor. 

A vállalható üzemidő elérése minden bizonnyal az 5 nm-es A14 Bionic chip feladata lesz, elvégre ez egy hatékony lapkának ígérkezik, az akku kapacitása viszont nagyon alacsonynak tűnik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.