Hirdetés

Nem lesznek olcsók az Intel Alder Lake processzorok



|

Egy friss szivárgás alapján erősen zsebbe nyúlós lehet a generációváltás

Hirdetés

Rohamosan közeleg az október 28-29. között esedékes Intel Innovation, melyen a kékek végre hivatalosan is leleplezik a 12. generációs processzoraikat. A hibrid Alder Lake chipekről az elmúlt hónapok során rengeteg szivárgás árulkodott, legutóbb például képeken láthattunk az i5-ös és i9-es újdonságokat.

Az amerikai Micro Center webáruház korai listázásának köszönhetően pedig már a várható árakról is lehet némi fogalmunk, miután a momomo_us nevű Twitter-felhasználó világgá kürtölte az infót.

Hirdetés

A közösségi oldalon megosztott posztja alapján a 12 magos i7-12700K 470 dollárba kerülhet, míg a 16 magos i9-12900K 670 dollárral rövidítheti meg a vásárlókat. A listázott verziók egyikéhez sem jár hűtés, tehát erről még külön kell gondoskodni. A képekről az is leolvasható, hogy az áruház november 4-re ígéri az elérhetőséget.

Magyarán nem lesz olcsó mulatság, ha ezekkel akarjuk felszerelni a gépünket, de az Intel legújabb és legerősebb erőforrásairól van szó, így e chiphiányos időkben nem is nagyon számítottunk visszafogott árazásra. Fontos persze megjegyezni, hogy ezek a számok nem kezelhetők hivatalos infóként, biztosat csak a leleplezés után tudunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.