Hirdetés

Nem macska vagyok – hangzott el 2021 már most legfontosabb Zoomon streamelt tárgyalásán



|

Valóságos tárgyalótermi dráma ősz öregemberekkel és nagy szemekkel álmélkodó cicaügyvéddel.

Hirdetés

Alig több mint fél évvel azután, hogy megvolt a világ első streamelt bírósági tárgyalása, a műfaj máris leszállította rövid történetének eddigi legfontosabb állomását, főszerepben Rod Ponton ügyvéddel, aki, legyen ez bármennyire is meglepő,

nem macska.

A Zoomon közvetített tárgyaláson két résztvevő arccal is, Roy B. Ferguson bíró a texasi 394. kerületi bíróságról csak hanggal, egy, a fent említett Ponton pedig kiscicás filterrel volt jelen.

Hirdetés

"Mr. Ponton, azt hiszem bekapcsolva maradt egy filter a videóbeállításokban" - jelentette ki Ferguson, és míg a többiek diszkréten rácsodálkoztak képernyőjükre, Ponton óriásszemű kiscicaként hebegett-habogott, többek közt tisztázva azt is, hogy:

"Itt vagyok élőben, nem macska vagyok."

A kedden történtekről ki más, ha nem maga a kerületi bíróság posztolt YouTube-on:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.