Hirdetés

Nem marad ki a versenyből az LG V30



|

A 2017-es IFA kiállítás előtt érkezhet meg az LG következő zászlóshajója.

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint az LG a közelgő, szeptember 1-6. között esedékes IFA kiállítás előtt mutatja be a következő zászlóshajóját, az LG V30-at. 

Hirdetés

Az LG V20 bemutatója éppen a tavalyi IFA-val esett egybe, ezért nem lenne meglepő, ha a gyártó tartaná a menetrendet, és augusztus végén hozná el a készülék utódját. 

Az LG V20 volt egyébként az első okostelefon, amely már Android Nougat operációs rendszerrel jelent meg. Ez azért is volt érdekes, mert ezt az elsőséget eddig kizárólag a Google saját készülékei élvezhették. Könnyen lehet, hogy az LG V30 pedig az első lesz, amelyen már gyárilag Android O van - főleg azért, mert az Android O végleges kiadása már augusztus közepére megjelenik. 

Az ETNews szerint egyébként nagyjából 700 dollárnak megfelelő összegbe kerül majd az LG V30, amely Dél-Koreában szeptember közepétől lesz kapható, más piacokon pedig röviddel azután. 

Specifikációkról sajnos még nem pletykálnak, de minden bizonnyal 5,7 hüvelykes QHD-s kijelzőt és Snapdragon 835-ös lapkát kapunk, dupla kamerával, másodlagos kijelzővel és közel keret nélküli kialakítással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.