Hirdetés

Nem megy a Skype az iPhone 8-on



|

A Microsoft tud a problémáról, és már dolgozik a javításon.

Hirdetés

Az első boldog iPhone 8- és iPhone 8 Plus-tulajdonosok a jelek szerint nem örülhetnek felhőtlenül az Apple idei okostelefonjainak, ugyanis egyes appok nem működnek tökéletesen ezeken. 

Hirdetés

A Skype legutóbbi verziója például nem úgy működik az új iPhone-okon, mint kellene. Sokan panaszkodnak rá, hogy a Microsoft üzenetküldője egyszerűen összeomlik, valamilyen rejtélyes hiba folytán. 

A jó hír az, hogy a Microsoft már tud a kialakult helyzetről és a hibáról, és dolgozik a javításon. A frissítés azonnal érkezik a felhasználókhoz, amint elkészült és letesztelték. 

Az iPhone 8 és iPhone 8 Plus felhasználói egyelőre nem tehetnek semmit, ha a Skype állandóan összeomlik a készülékükön, akkor meg kell várniuk a hibajavítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.