Hirdetés

Nem működik a Spotify? Nyugi, másnak sem



|

Világszerte gondok vannak a szolgáltatással.

Hirdetés

Nem várt kellemetlenséggel szembesült, aki ma este akarta kedvenc dalait újrahallgatni a Spotify-on, netán általa eddig nem ismert előadók alkotásaival szeretett volna ismeretséget kötni, ugyanis a streamszolgáltatásból egy árva akkordot sem sikerült kicsikarnia.

Ha esetleg te is így jártál, akkor megnyugodhatsz, hogy nem a te készülékedben van a hiba, mások is hasonló tapasztalatokról számolnak be szerte a világban. A Downdetector.com grafikonján egyértelműen kirajzolódik, este hat után nem sokkal váltak tömegessé a panaszok. Ráadásul a webes változat ugyanúgy érintett, mint az alkalmazás.

Hirdetés

A Spotify állapotjelzésére (értelemszerűen arra, ha gond adódik) és a felhasználók tájékoztatására fenntartott Twitter-oldalon megjelent poszt szerint tudnak a hibáról, igyekeznek mihamarabb visszaállítani a szolgáltatást, a fejleményekről pedig természetesen hírt fognak adni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.