Hirdetés

Nem remekelt a teszteken az LG V60 ThinQ kamerája



|

A DxOMark is megvizsgálta, hogy mit tud az LG aktuális csúcsmobiljának kamerarendszere - eléggé átlagosra sikerült a teszt alapján.

Hirdetés

A DxOMark is letesztelte nemrég az LG V60 ThinQ kamerarendszerét, és mivel a csapat általában nem siet az ilyen tesztekkel, a gyártóknak van idejük a szoftverfrissítésekkel finomhangolni a kamerákat. Az LG V60 ThinQ sok szempontból különleges, sokoldalú, kiváló ár-érték aránnyal bír. Kamerából egy 64 megapixeles, f/1.8-as fő szenzort kínál fázisérzékelős autofókusszal és OIS-szel, ezt 13 megapixeles f/1.9-es ultraszéles és ToF kamerák kísérik. Telefotós kamera nincs, de a nagy szenzor a 2x-es fotóknál még remekel, afölött már alulmarad például a Galaxy S20-akkal szemben. 

Hirdetés

A mostani teszt alapján az expozíció és a dinamikatartomány is jó, de a kontraszttal már szokott gond lenni. A zajszint is elég magas, még napfényben is. Az autofókusz pedig pontos, de lassú a rivális eszközökhöz mérten. Mindezek - és a telefotós kamera hiánya - miatt zoomfotózás terén sem valami erős, és az ultraszéles kamera sem ad túl részletgazdag képeket. 

Videózás közben jó az expozíció, az autofókusz, a fehéregyensúly, a színek és a stabilizáció, de futás közben és a dinamikatartomány terén már akadnak hiányosságok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.