Hirdetés

Nem szabad túl erősen nyomkodni a Samsung Galaxy Foldot



|

A Samsung óvatos használatra figyelmeztet, Zack Nelson pedig igen komoly stressztesztnek vetette alá az összehajtható Galaxy Fold okostelefont.

Hirdetés

Hosszú várakozás és egy teljes felújítás után a Samsung első összehajtható mobilja már elérhető a piacon. A 2000 eurós okostelefon azért az átlagnál még így is jóval törékenyebb. Éppen ezért a Samsung közzétett a napokban egy videót, amelyben a készülék óvatos használatát ajánlja, és arra is figyelmeztet, hogy képernyővédőt ne használjunk, mert már van egy gyári a panelen. 

Hirdetés

A figyelmeztetéseket persze Zack Nelson, a népszerű JerryRigEverything-csatorna tulajdonosa nem vette figyelembe, inkább alapos stressztesztnek vetette alá a készüléket. Pedig a Samsung szerint az nem víz- vagy porálló, illetve túl erősen sem szabad nyomkodni a kijelzőjét. 

A jó hír az, hogy amennyiben valaki vigyáz a Galaxy Foldjára, akkor az időtálló és sérülésmentes lesz. A zsanérok ráadásul nagyon erősek, így gyakorlatilag lehetetlen eltörni a mobilt, még akkor is, ha valaki fordítja akarná összecsukni. 

A rossz hír pedig az, hogy a belső kijelző nagyon könnyen sérül, még körömmel is össze lehet karcolni. Külön képernyővédő hiányában pedig az óvatosság az egyetlen, amivel ez elkerülhető. 

Zack Nelson az alaposság kedvéért homokot is szórt a készülék tetejére, majd összezárta és kinyitotta a mobilt. Valamennyi persze egyből aláment a kijelzőnek - de a Samsung figyelmeztet is, hogy erre vigyázzanak a tulajdonosok. 

Apró adalék, hogy a mágneseket és a bankkártyákat érdemes kerülni, elvégre a Galaxy Foldot is mágnesek tartják bezárt állapotban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.