Hirdetés

Nem támogatják az iOS-es eszközöket a Samsung új okosórái



|

A Google-lel fejlesztett operációs rendszert futtató kütyüket elfelejthetik az iPhone tulajdonosok.

Hirdetés

Valószínűleg egyébként sem sok almás felhasználó tette le a voksát a Samsung okosórái mellett, mikor ott az Apple Watch, a vállalatnál azonban úgy döntöttek, nem is hagyják meg ezt a lehetőséget. A tegnapi Galaxy Unpacked eseményről itt számoltunk be részletesen, itt mutatkoztak be többek közt az új karórák, a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch 4 Classic is, amelyek már a Samsung és a Google közös fejlesztésű operációs rendszerét, a Wear OS-t használják.

Hirdetés

A Samsung elmondta, hogy a korábbi órák támogatását nem tervezik megszűntetni, ugyanakkor a jövőben nem lehet majd párosítani az órákat iOS-es eszközökkel. A prémium funkciókat egyébként nem kapja meg minden androidos felhasználó sem, hiszen az EKG és vérnyomásmérés funkciók csak kompatibilis Samsung Galaxy telefonokkal elérhetőek. 

Emellett az új órákba kerülő szenzorokkal mérhetünk izomtömeget, BMR-t, folyadékháztartást és testzsír százalékot is, mindezt alig 15 másodpercen belül. A vállalat elmondása szerint az értékek 98%-ban megegyeznek a DEXA szkennerek által mért értékekkel. Éjjel az óránk véroxigénszintet is mér, a telefonunk pedig figyel, ha horkolunk alvás közben.

A Bluetooth és LTE kapcsolattal szerelt változatok ára 250 dollárnál indul majd a Galaxy Watch 4, és 350 dollárnál a Galaxy Watch 4 Classic esetében. A már előrendelhető eszközöket augusztus 27-én kezdik el kiszállítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.