Hirdetés

Nem tudsz képet küldeni a Facebook Messengerben? Nem nálad lehet a hiba!



|

Nagyon úgy tűnik, hogy valami probléma van a Facebook alkalmazásával.

Hirdetés

 Downdetector oldalon látható növekvő panaszszám szerint valami komolyabb gond lehet az elmúlt egy napban a Messengerrel, ugyanis egyre több felhasználó jelzi: nem tud képet küldeni az alkalmazáson belül.

Nekünk szerencsére most éppen működött házon belül a megoldás, tehát nem mindenkit érint a probléma, de a magyar felhasználók ezzel együtt komolyabb számban képviseltetik magukat a panaszosok között.

Hirdetés

Egyelőre nincs hivatalos magyarázat arra, hogy miért akadozik a képküldés a Facebook Messengerben, és úgy tűnik, hogy a probléma főként Magyarországon, Lengyelországban, illetve az Egyesült Királyságban tapasztalható. A hiba elvileg már tegnap is jelen volt, de ma is érkeztek már bejelentések emiatt növekvő számban.

Ti tapasztaltatok bármiféle fennakadást az alkalmazásban? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.