Hirdetés

Nem ugrik mindenki a méregdrága iPhone 8-ra



|

A Samsungnak kedvez, hogy csak a vásárlók 18 százaléka hajlandó 1000 dollárt elkölteni egy iPhone-ra.

Hirdetés

Az elképesztően jól sikerült és nagy sikert jelentő Galaxy S8 és Galaxy S8+ után végre a Galaxy Note 8-at is bemutatta a Samsung (itt olvashatjátok el, hogy milyen - az elsők között próbáltuk ki), amely ugyancsak remek készüléknek ígérkezik. Az egyetlen igazi negatívuma talán a vételára, amely 950 dollár, nálunk 334 000 forint. Az Apple azonban még erre is rálicitál majd a tizedik évfordulós iPhone 8-cal. 

Hirdetés

A 64 GB-os alapmodell indulóára 999 dollár lesz a jelentések szerint, és mivel két nagyobb verzió is lesz (tárhelyben), ezért az új iPhone vételára valószínűleg az 1200 dollárt is meghaladhatja. 

Nem azzal van baj, aki a szemöldökét felemelte ezekre az összegekre. Az elemzők szerint még az Apple-vásárlók többsége sem hajlandó ennyi pénzt áldozni egy okostelefonért, ezért inkább az iPhone 7S-t vagy az iPhone 7S Plust veszik majd meg. 

A Barclays elemzője, Mark Moskowitz úgy gondolja, hogy a leendő iPhone-vásárlók mindössze 18 százaléka lesz hajlandó minimum 1000 dollárt elkölteni az almás készülékre. Mivel prémium modell, ez nem lenne gond, azonban a befektetők azt várják, hogy az iPhone 8 az eladások 30-35 százalékát teszi majd ki. 

Ez komoly problémát okozhat az Apple-nek, és a szakértők szerint a Samsung (Galaxy Note 8, Galaxy S8+) malmára hajthatja a vizet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.