Hirdetés

Nem véletlenül hallgatott erről a kényes témáról az Apple



|

A jelek szerint tényleg fejlődött a 2018-as MacBook Pro laptopok billentyűzete, de nem hivatalosan.

Hirdetés

Az Apple úgy tervezte a 2018-as MacBook Pro laptopokat, hogy azok sokkal erősebbek legyenek az eddigi modelleknél. Egyes modellekbe Intel Core i9-es CPU és 32 GB RAM is kerülhet. Bár a melegedés miatti lassítások komoly gondokat okozhatnak

Hirdetés

A cég szerint a billentyűzet csendesebb lett, hivatalosan azonban nem beszéltek arról, hogy javult-e a billentyűzet. A gombok ugyanis hajlamosak voltak beragadni, ha valamilyen törmelék vagy piszok került a közelbe. Erre sokan panaszkodtak az előző-generációs MacBook Pro laptopoknál. 

Az iFixit nemrég darabokra szedte az új modell billentyűzetét, és felfedezett egy új membránt, ami a szakértők szerint a por és a kosz ellen nyújt védelmet. Egy hivatalos támogatói dokumentum alapján ez valóban így van

Természetesen egyáltalán nem meglepő, hogy az Apple hallgatott erről a változtatásról. Az Apple hivatalos állásfoglalása szerint a régi billentyűzettel sem volt gond. Ha most elismerték volna a hibát, akkor elképzelhető, hogy csoportos keresetek hadát zúdították volna a saját nyakukba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.