Hirdetés

Nemsokára Európában is kapható a Xiaomi Mi 8



|

Augusztusban az európai piacon is elérhetővé válik a Xiaomi igen kedvező árú zászlóshajója.

Hirdetés

Európában már hódító útra indult a Xiaomi, és hamarosan újabb nagyszerű készülékkel bővül a kínálata a régióban. A Xiaomi Mi 8-as zászlóshajó Kínában már kapható, az első készleteket 37 másodperc alatt elkapkodták. A jelentések szerint augusztusban az európai piacon is debütál az igen kedvező árú zászlóshajó. 

Hirdetés

A hírek alapján a Xiaomi Európában egyelőre csak a normál Mi 8-as modellt tervezi forgalmazni, 6 GB RAM-mal és 64 vagy 128 GB tárhellyel. Feketében és kékben lesz elérhető a kontinensen a készülék. 

Akinek az egyedi Explorer Editionre fáj a foga, esetleg 8 GB RAM-ot szeretne, annak más módon kell hozzájutnia az eszközhöz. Természetesen később ezek is megjelenhetnek Európában (hivatalos formában), ha elég nagy az érdeklődés a Xiaomi termékei iránt. 

Sajnos hivatalos európai árak továbbra sincsenek, de a 64 GB-os modell valószínűleg 365, míg a 128 GB-os verzió elvileg 400 euró környékén lesz kapható. Eleinte természetesen csak néhány európai országban lesz hivatalosan megvásárolható a Mi 8: konkrétan Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.