Hirdetés

Nemzetközi appfejlesztő versenyt indított a Huawei



|

Csapatban és egyénileg is lehet nevezni a jó ötletekkel a Huawei alkalmazásfejlesztő versenyére.

Hirdetés

A Huawei AppsUp néven indította el az új, nemzetközi alkalmazásfejlesztő versenyét. Ennek célja, hogy felkutassák a legjobb appfejlesztőket, és rávegyék őket, hogy a Huawei HMS platformján és AppGallery alkalmazásboltjában is tegyék közzé a megoldásaikat. Öt díjazott lesz a versenyen: a legjobb app, a legjobb játék, a legjobb közösségi alkalmazás, a legnépszerűbb, továbbá egy különleges értékkel bíró alkalmazás. 

Hirdetés

A verseny során a HMS-en át elérhető eszközök és erőforrások használhatóak, bármilyen app készíthető. A platformra már 1,4 millió fejlesztő regisztrált, 60 000-nél is több alkalmazást tettek közzé, de a Play Áruházzal szemben labdába rúgni sem tud még a Huawei. 

A jelentkezők öt régióban (Kína, Ázsia-Csendes-Óceán, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet és Afrika) versenyezhetnek egymással, szeptember 21-től a régiók 20 legjobb appját bárki kipróbálhatja. A győzteseket októberben választják ki, a legjobbak akár 15 ezer dolláros díjazásban is részesülhetnek. Az augusztus 30-ig nevezők (egyéniben vagy három fős csapatban) mindenesetre a befektetők támogatására is számíthatnak adott esetben a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.