Hirdetés

Nevet vált az HBO Max, változik az ára is



|

A Warner Bros. Discovery hamarosan átalakítja az HBO Max szolgáltatását, de ennek állítólag számos pozitív hozadéka lesz.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban 2020-ban, míg Magyarországon 2022 márciusában indult el az HBO Max, a Warner Bros. HBO Gót leváltó streaming szolgáltatása, de sok minden történt azóta - A besúgó például már a SkyShowtime-on látható.

Most, alig több mint egy évvel később újabb változásokat jelentett be a cég. Május 23-án az USA-ban megszűnik az HBO Max, helyét pedig egy vadonatúj szolgáltatás veszi át, ami átlagosan 40 új tartalommal bővül havonta. A neve pedig nem más, mint

Max.

Hirdetés

Az előfizetők három szint közül válogathatnak majd:

  • A Max Ad-Lite 9,99 dollárba kerül egy hónapra vagy 99,99-be egy évre, és ennek előfizetői két készüléken fogyaszthatják a tartalmakat egyszerre, legfeljebb 1080p-s felbontásban, 5.1-es hanggal, ám reklámokat kell elviselniük cserébe, és nem tölthetik le a filmeket, sorozatokat, műsorokat;
  • A Max Ad Free-ért 15,99 dollárt kell fizetni, vagy egy évre 149,99-et, és ugyanazt nyújtja, mint az iménti, de reklámok nélkül, illetve 30 tartalom letöltésének lehetőségével;
  • A Max Ultimate Ad Free pedig 19,99 dollárba kerül havonta vagy évente 199,99 dollárba, négy eszközön használható párhuzamosan, 4K-s felbontást, Dolby Atmos hangot, és 100 tartalom letöltésének lehetőségét kínálja.

Minden Warner Bros. film 4K-ban lesz elérhető a Maxon, de csak azután, hogy a mozikban már nem vetítik őket. Az HBO-hoz köthető tartalmak mellett a Discovery tartalmai is nagyobb arányban lesznek jelen, beleértve a Discovery Channel, a TLC, a Food Network, a HGTV és az ID műsorait.

Magyarországon csak 2024-ben lép majd életbe a változás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.