Hirdetés

Nevet vált az Instagram és a WhatsApp



|

Ideje felkészülnünk, hogy a jövőben a WhatsApp from Facebook és az Instagram from Facebook szolgáltatásokat használjuk majd.

Hirdetés

Mi hiányzott eddig az Instagramból és a WhatsAppból? Mark Zuckerberg és társai úgy gondolják, hogy a Facebook. A közösségi óriás évek óta a tulajdonosa ennek a két szolgáltatásnak, azonban még mindig sokan vannak, akik ezt nem tudják. Ráadásul az Instagram és a WhatsApp nevei sem utalnak a Facebookra. 

Hirdetés

Éppen ezért a Facebook orvosolná ezt a helyzetet, és három jól értesült forrás szerint is arra készül, hogy átnevezi az Instagram és a WhatsApp szolgáltatásokat. A dolgozókat állítólag már értesítették is minderről. 

Ideje nekünk is felkészülnünk arra, hogy a jövőben az Instagram from Facebook és a WhatsApp from Facebook alkalmazásokat használjuk majd. 

A Facebook egyik szóvivője egyébként meg is erősítette ezeket a terveket, és elmondta, hogy átláthatóbbak akarnak lenni a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek a Facebook részei. Az elmúlt hónapok döbbenetesen negatív médiaszerepléseinek fényében persze jó kérdés, hogy miért gondolja a vezetőség, hogy jó ötlet felhívni a figyelmet, hogy az Instagram és a WhatsApp is a Facebooké. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.